Velkommen til Getinge Cetrea

Getinge Cetrea er førende inden for patient flow management-løsninger. Vores løsning, CCL, sikrer gennemsigtighed, samarbejde og overblik i og mellem afdelinger, så ledelsen og plejepersonalet kan fokusere på at give patienten den bedst mulige behandling.

Fuld kontrol over hospitalsflowet

CCL understøtter en bedre udnyttelse af ressourcer og skaber komplet overblik over patientflowet for både personale og ledelse. Løsningen opdateres i realtid og giver dermed et langt bedre beslutningsgrundlag for de daglige udfordringer.

Bedre behandling

CCL understøtter dynamisk kommunikation ved at vise realtidsinformation om patienter i og på tværs af afdelinger. Systemets fleksible opbygning gør det desuden muligt for personalet af definere standardiserede behandlingsplaner og dermed sikre en strømlinet patientbehandling.

Et roligt behandlingsmiljø

Med relevant behandlingsinformation tilgængeligt på dedikerede skærme på tværs af hospitalet bidrager CCL til øget patientfokus og understøtter bedre kommunikation mellem personale, patienter og pårørende.

Følg patienten hele vejen

Getinge's Integrated Workflow Solutions understøtter et antal forskellige flows på hospitalet og skaber bedre arbejdsgange for sundhedspersonalet på tværs af afdelinger. Det metro-lignende kort illustrerer de mange flows, der er understøttet af IWS-løsninger, samt de trin der skal til for at skabe en sikker, rolig og strømlinet patientoplevelse.

iws-map

Cetrea Clinical Logistics

Med et komplet overblik over patientens rejse fra ankomst til udskrivelse kan personalet planlægge, prioritere og agere efter den altid omskiftelige situation på hospitalet. Med CCL samles patientflowet i et struktureret forløb, der gør det muligt for personalet at give den bedste behandling

INSIGHT patient admission to emergency

CCL Emergency

Med CCL Emergency kan personalet hurtigt tilpasse deres arbejde til akut opståede ændringer med fleksible prioriteringsværktøjer, opdaterede overblik over patientflowet og visualisering af sengekapaciteten.

INSIGHT nurse registers surgery progress

CCL Surgical

CCL Surgical understøtter en bedre udnyttelse af operationsstuer, udstyr og ressourcer på OP-afdelingen gennem nem kommunikation mellem koordinatorer, OP-stuer og samarbejdende afsnit og afdelinger.

INSIGHT nurse discharges patient

CCL Patient Ward

CCL Patient Ward fremmer en strømlinet patientbehandling gennem skræddersyede og prædefinerede planer, der hjælper til at reducere antallet af sengedage og øger kvaliteten i intensiv-, senge- og psykiatriske afdelinger.

Ekstramoduler

CCL's ekstramoduler udvider løsningens funktionalitet med fordelagtige værktøjer, der gør det muligt at udnytte CCL på nye måder. Hver på deres egen måde øger modulerne værdien af systemet med bedre arbejdsgange og en mere sikker patientoplevelse til glæde for både sundhedspersonalet, supportfunktioner, ledelse og patienter.

CCL Capacity Management
CCL Capacity Management
CCL Capacity Management
CCL Subitizer
CCL Capacity Management
CCL Analytics
CCL Capacity Management
CCL Porter Ordering System
CCL Capacity Management
CCL Assisted Triage
CCL Capacity Management
CCL Backup Distribution Lists
CCL Capacity Management
CCL Access Control
CCL Capacity Management
CCL Visitation

Downloads

Lær mere om patient flow management og de mange måder, Getinge kan hjælpe med at skabe strukturerede arbejdsgange, der forbedrer hospitalsoplevelsen for både patienter, personale og ledelse.